ZA ČLOVEKA GRE 2024: V SLUŽBI TRAJNOSTI IN DOSTOJANSTVA Zbornik recenziranih prispevkov - ZDRAVSTVENE VEDE in FIZIOTERAPIJA

Avtorji

Kratka vsebina

Pred nami je Zbornik predavanj s konference Za človeka gre 224, ki je nastal v sodelovanju s številnimi strokovnjaki iz področja zdravstvene nege, fizioterapije in drugih področij dela. Vsak izmed prispevkov je doprinesel svoj kamenček k mozaiku znanja, izkušenj in raziskav.

Današnji hiter razvoj tehnologije in zdravstvenih ved prinaša nove poglede, spoznanja ter prispeva k izboljševanju pristopov na različnih področjih. Potrebno je nenehno izpopolnjevanje in uvajanje sprememb v težnji k napredku, zato je zbornik koristen pripomoček za pridobivanje novega znanja. Združuje teoretične in praktične vsebine, pomembne za strokovno in raziskovalno delo na različnih področjih ter jih med seboj povezuje. Avtorji člankov so priznani strokovnjaki v slovenskem prostoru, ki so bili pripravljeni svoje znanje in dognanja deliti z nami.

Zbornik nam postreže z raznoliko tematiko zato sem prepričan, da bo bralec dobil širok pogled na nova spoznanja različnih tematskih področij.

viš. pred. Edvard Jakšič, mag. zdr. nege

Prenosi

Podatki o prenosih še niso na voljo.
ZDRAVSTVENE VEDE IN FIZIOTERAPIJA

Izdano

25.09.2024

Kako citirati

[1]
2024. ZA ČLOVEKA GRE 2024: V SLUŽBI TRAJNOSTI IN DOSTOJANSTVA Zbornik recenziranih prispevkov - ZDRAVSTVENE VEDE in FIZIOTERAPIJA. Alma Mater Europaea University – Alma Mater Press.