8. ZNANSTVENA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO ZA ČLOVEKA GRE: Relevanca znanosti in izobraževanja: Zbornik recenziranih strokovnih prispevkov za področje zdravstvene nege

Avtorji

Kratka vsebina

Zbornik prispevkov s področja zdravstvene nege, ki so bili predstavljeni na 8. znanstveni konferenci z mednarodno udeležbo Za človeka gre.

Tradicionalna konferenca Alma Mater Europaea – ECM Za človeka gre na področju zdravstvene nege daje odgovore na številna vprašanja povezana z drugimi disciplinami, zlasti s socialno gerontologijo ob izzivih aktivnega in produktivnega staranja. Odgovore prav tako dopolnjujejo sodobne informacijsko-komunikacijske tehnologije, ki so novo orodje na vseh področjih človekovega dela.

Strokovni zbornik je nastal kot plod dela študentov na Alma Mater Europaea – Evropski center, Maribor. Študentje so raziskovali različna področja zdravstva in zdravstvene nege ter v zborniku predstavili svoje ugotovitve. Zavedamo se, da brez raziskovalnega dela študentov in predavateljev ni napredka v akademskem okolju. Trenutno se nahajamo v situaciji, ko zdravje postaja vse večja vrednota vsakega posameznika, zato ga moramo skrbno negovati in varovati. Zbornik je zelo uporabno učno gradivo za študente zdravstvene nege pa tudi za posameznike, ki jih ta tematika zanima.

Prenosi

Podatki o prenosih še niso na voljo.

Izdano

29.01.2021

Podrobnosti o formatu publikacije na voljo: Naroči tiskano izdajo

Naroči tiskano izdajo

Dimenzije

Kako citirati

8. ZNANSTVENA KONFERENCA Z MEDNARODNO UDELEŽBO ZA ČLOVEKA GRE: Relevanca znanosti in izobraževanja: Zbornik recenziranih strokovnih prispevkov za področje zdravstvene nege. (2021). Alma Mater Press. https://press.almamater.si/index.php/amp/catalog/book/30